Marknadens största urval
Snabb leverans

Handbook of Research on Food Processing and Preservation Technologies

Om Handbook of Research on Food Processing and Preservation Technologies

Discusses various emerging techniques for food preservation, formulation, and nondestructive quality evaluation techniques. Each chapter covers major aspects pertaining to principles, design, and applications of various food processing methods.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781774638552
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 350
  • Utgiven:
  • 8. juli 2024
  • Mått:
  • 156x234x0 mm.
  • Vikt:
  • 644 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 24. december 2024
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025

Beskrivning av Handbook of Research on Food Processing and Preservation Technologies

Discusses various emerging techniques for food preservation, formulation, and nondestructive quality evaluation techniques. Each chapter covers major aspects pertaining to principles, design, and applications of various food processing methods.

Användarnas betyg av Handbook of Research on Food Processing and Preservation Technologies



Hitta liknande böcker
Boken Handbook of Research on Food Processing and Preservation Technologies finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.