Marknadens största urval
Snabb leverans

Handbook of Research on Food Processing and Preservation Technologies

- Volume 4: Design and Development of Specific Foods, Packaging Systems, and Food Safety

Om Handbook of Research on Food Processing and Preservation Technologies

Presents new research on health food formulation, advanced packaging systems, and toxicological studies for food safety.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781774630341
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 290
  • Utgiven:
  • 25. november 2021
  • Mått:
  • 156x234x0 mm.
  • Vikt:
  • 671 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 18. december 2024
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025

Beskrivning av Handbook of Research on Food Processing and Preservation Technologies

Presents new research on health food formulation, advanced packaging systems, and toxicological studies for food safety.

Användarnas betyg av Handbook of Research on Food Processing and Preservation Technologies



Hitta liknande böcker
Boken Handbook of Research on Food Processing and Preservation Technologies finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.