Marknadens största urval
Snabb leverans

Handbook of Nutritive Value of Processed Food

- Volume 1: Food for Human Use

Om Handbook of Nutritive Value of Processed Food

First published in 1982: This publication should be an invaluable tool to food technologists, dieticians, and nutritionalists, as well as to livestock producers and persons engaged in production, processing, and formulation of animal feeds.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780367259198
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 680
  • Utgiven:
  • 27. februari 2021
  • Mått:
  • 175x255x0 mm.
  • Vikt:
  • 1174 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 27. december 2024
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025

Beskrivning av Handbook of Nutritive Value of Processed Food

First published in 1982: This publication should be an invaluable tool to food technologists, dieticians, and nutritionalists, as well as to livestock producers and persons engaged in production, processing, and formulation of animal feeds.

Användarnas betyg av Handbook of Nutritive Value of Processed Food



Hitta liknande böcker
Boken Handbook of Nutritive Value of Processed Food finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.