Marknadens största urval
Snabb leverans

Handbook of Food Science and Technology 1

- Food Alteration and Food Quality

Om Handbook of Food Science and Technology 1

This book serves as a general introduction to food science and technology, based on the academic courses presented by the authors as well as their personal research experiences.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781848219328
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 272
  • Utgiven:
  • 8. januari 2016
  • Mått:
  • 243x166x21 mm.
  • Vikt:
  • 568 g.
  I lager
Leveranstid: 4-7 vardagar
Förväntad leverans: 9. december 2024
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025

Beskrivning av Handbook of Food Science and Technology 1

This book serves as a general introduction to food science and technology, based on the academic courses presented by the authors as well as their personal research experiences.

Användarnas betyg av Handbook of Food Science and Technology 1



Hitta liknande böcker
Boken Handbook of Food Science and Technology 1 finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.