Marknadens största urval
Snabb leverans

Handbook of Fermented Functional Foods

Om Handbook of Fermented Functional Foods

Examines the health benefits of fermented foods, as well as the processes and production techniques involved in their manufacture. This book includes chapters on olives, tempeh, and the traditional fermented foods of China, Thailand, and India. It reveals the specific benefits of fermented milk, Kefir, yogurt, and cheese.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781420053265
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 600
  • Utgiven:
  • 28. maj 2008
  • Utgåva:
  • 2
  • Mått:
  • 240x162x39 mm.
  • Vikt:
  • 1052 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 27. december 2024
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025

Beskrivning av Handbook of Fermented Functional Foods

Examines the health benefits of fermented foods, as well as the processes and production techniques involved in their manufacture. This book includes chapters on olives, tempeh, and the traditional fermented foods of China, Thailand, and India. It reveals the specific benefits of fermented milk, Kefir, yogurt, and cheese.

Användarnas betyg av Handbook of Fermented Functional Foods



Hitta liknande böcker
Boken Handbook of Fermented Functional Foods finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.