Marknadens största urval
Snabb leverans

Gums and Stabilisers for the Food Industry 17

- The Changing Face of Food Manufacture: The Role of Hydrocolloids

Om Gums and Stabilisers for the Food Industry 17

The book describes the new advances in the science and technology of hydrocolloids which are used in food and related systems.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781849738835
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 404
  • Utgiven:
  • 16. april 2014
  • Mått:
  • 166x244x28 mm.
  • Vikt:
  • 760 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 17. december 2024

Beskrivning av Gums and Stabilisers for the Food Industry 17

The book describes the new advances in the science and technology of hydrocolloids which are used in food and related systems.

Användarnas betyg av Gums and Stabilisers for the Food Industry 17



Hitta liknande böcker
Boken Gums and Stabilisers for the Food Industry 17 finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.