Marknadens största urval
Snabb leverans

Genetic Modification and Food Quality

- A Down to Earth Analysis

Om Genetic Modification and Food Quality

The development of recombinant DNA methods has changed the face of the food industry over the last 50 years.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781118756416
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 288
  • Utgiven:
  • 31. juli 2015
  • Mått:
  • 178x252x20 mm.
  • Vikt:
  • 603 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 18. december 2024
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025

Beskrivning av Genetic Modification and Food Quality

The development of recombinant DNA methods has changed the face of the food industry over the last 50 years.

Användarnas betyg av Genetic Modification and Food Quality



Hitta liknande böcker
Boken Genetic Modification and Food Quality finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.