Marknadens största urval
Snabb leverans

Fundamentals of Food Freezing

Om Fundamentals of Food Freezing

The remarkable growth of food technology in industry has been matched by an equal development of related educational programs in food science in colleges and universities in many countries.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780870552908
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 630
  • Utgiven:
  • 30. juni 1977
  • Mått:
  • 152x229x32 mm.
  • Vikt:
  • 930 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 19. december 2024
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025

Beskrivning av Fundamentals of Food Freezing

The remarkable growth of food technology in industry has been matched by an equal development of related educational programs in food science in colleges and universities in many countries.

Användarnas betyg av Fundamentals of Food Freezing



Hitta liknande böcker
Boken Fundamentals of Food Freezing finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.