Marknadens största urval
Snabb leverans

Functional Polymers in Food Science

- From Technology to Biology, Volume 2: Food Processing

Om Functional Polymers in Food Science

Polymers are an important part in everyday life; products made from polymers range from sophisticated articles, such as biomaterials, to aerospace materials. One of the reasons for the great popularity exhibited by polymers is their ease of processing.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781118595183
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 352
  • Utgiven:
  • 15. maj 2015
  • Mått:
  • 163x248x23 mm.
  • Vikt:
  • 612 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 19. december 2024
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025

Beskrivning av Functional Polymers in Food Science

Polymers are an important part in everyday life; products made from polymers range from sophisticated articles, such as biomaterials, to aerospace materials. One of the reasons for the great popularity exhibited by polymers is their ease of processing.

Användarnas betyg av Functional Polymers in Food Science



Hitta liknande böcker
Boken Functional Polymers in Food Science finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.