Marknadens största urval
Snabb leverans

Functional Foods

- Biochemical and Processing Aspects, Volume 2

Om Functional Foods

Explores fresh sources of nutraceutical and functional food ingredients and addresses crucial issues for the production of functional food and nutraceutical products. This book presents various developments in the chemistry, biochemistry, pharmacology, epidemiology, engineering, and processing of functional foods.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781566769020
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 428
  • Utgiven:
  • 27. februari 2002
  • Mått:
  • 156x234x29 mm.
  • Vikt:
  • 767 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 27. december 2024
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025

Beskrivning av Functional Foods

Explores fresh sources of nutraceutical and functional food ingredients and addresses crucial issues for the production of functional food and nutraceutical products. This book presents various developments in the chemistry, biochemistry, pharmacology, epidemiology, engineering, and processing of functional foods.

Användarnas betyg av Functional Foods



Hitta liknande böcker
Boken Functional Foods finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.