Marknadens största urval
Snabb leverans

French Gastronomy in the US

French Gastronomy in the USav Therese Migraine-George
Om French Gastronomy in the US

This book focuses on the (re)invention of French food in the US, probing the transatlantic dynamics underlying notions of cooking and eating French. It is of interest to students and scholars of food studies, global French and Francophone studies, cultural studies, media studies, black/African American studies, history, and ethnography.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781032944241
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 224
  • Utgiven:
  • 3. mars 2025
  • Mått:
  • 156x234x0 mm.
  Fri leverans
Leveranstid: Kan förbeställas
  • Boken kan förbeställas tidigast 3 månader innan utgivningsdatumet

Beskrivning av French Gastronomy in the US

This book focuses on the (re)invention of French food in the US, probing the transatlantic dynamics underlying notions of cooking and eating French. It is of interest to students and scholars of food studies, global French and Francophone studies, cultural studies, media studies, black/African American studies, history, and ethnography.

Användarnas betyg av French Gastronomy in the US



Hitta liknande böcker
Boken French Gastronomy in the US finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.