Marknadens största urval
Snabb leverans

Böcker utgivna av Kent Olofsson

Filter
Filter
Sortera efterSortera Populära
  •  
    535,-

    Från klassiker som äppelpaj till nya favoriter som silkespaj med mocka, den här listan över de bästa pajerecepten har något för alla. Det finns till och med inga bakningsalternativ för dem som inte är så stora på att baka. Naturligtvis, för många av dessa recept, kan du välja mellan en pressad kakskal, helt smörpajskal eller smördeg. Och när allt annat misslyckas, plocka bara upp en köpt skorpa. Det är inget fel med en genväg i butik, och det kommer att spara massor av tid när du gör citronmarängpajen! Men oavsett vilket pajerecept du väljer, glöm bara inte att bryta ut kulorna med glass eller vispad grädde för topping!

  •  
    535,-

    En av de mest kända och ofta efterfrågade desserterna, pannacotta - bokstavligen "kokt grädde" - har sitt ursprung i Piemonte och är gjord av grädde och socker. Det finns olika varianter och smaksättningar. Dess delikata sötma, mjuka konsistens och det eleganta sättet att plätera gör den till en perfekt njutning i slutet av en måltid.För att förbereda pannacotta värms mycket färsk grädde upp med socker, sedan tillsätts isinglass, som har blötlagts och urvriden. Denna sista ingrediens används för att ge desserten en mjuk och geléaktig konsistens. Blandningen får sedan svalna i minst sex timmar i kylen innan servering.En egenskap hos praktiskt taget varje dessertmeny i Italien, pannacotta är en av de mest populära desserterna som kan ätas med en sked. Vissa sorter är smaksatta med kaffe, andra med lavendel, eller kanske mandel, rosmarin eller kola; och de kommer alltid till bordet med varma såser baserade på bär, choklad, grädde eller kola.

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.