Marknadens största urval
Snabb leverans

Food Science

- Research and Technology

Om Food Science

Presents a broad selection of new research in food science. In this title, chapters include a study on the use of microbial enzymes for flavor and production in food production; research on membrane technology use in the food processing industry; and, studies of various natural foods, including litchi (lychee), pinto beans, and chickpeas.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781926895017
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 144
  • Utgiven:
  • 15. december 2011
  • Mått:
  • 156x234x15 mm.
  • Vikt:
  • 340 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 9. september 2025

Beskrivning av Food Science

Presents a broad selection of new research in food science. In this title, chapters include a study on the use of microbial enzymes for flavor and production in food production; research on membrane technology use in the food processing industry; and, studies of various natural foods, including litchi (lychee), pinto beans, and chickpeas.

Användarnas betyg av Food Science



Hitta liknande böcker
Boken Food Science finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.