Marknadens största urval
Snabb leverans

Food, Science, Policy and Regulation in the Twentieth Century

- International and Comparative Perspectives

Om Food, Science, Policy and Regulation in the Twentieth Century

This highly topical book offers a comprehensive study of the interaction of food, politics and science over the last hundred years. Case studies include pasteurisation in Britain and the E coli outbreak.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780415235327
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 280
  • Utgiven:
  • 21. december 2000
  • Mått:
  • 242x164x23 mm.
  • Vikt:
  • 546 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 17. december 2024

Beskrivning av Food, Science, Policy and Regulation in the Twentieth Century

This highly topical book offers a comprehensive study of the interaction of food, politics and science over the last hundred years. Case studies include pasteurisation in Britain and the E coli outbreak.

Användarnas betyg av Food, Science, Policy and Regulation in the Twentieth Century



Hitta liknande böcker
Boken Food, Science, Policy and Regulation in the Twentieth Century finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.