Marknadens största urval
Snabb leverans

Food Materials Science

- Principles and Practice

Om Food Materials Science

This book describes the science and procedure behind the materials in foods that impart their desirable properties. The book can serve as a text in a course in food materials science at the senior or graduate level or as a supplemental text in an advanced food technology course.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781461498285
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 616
  • Utgiven:
  • 3. november 2014
  • Utgåva:
  • 2008
  • Mått:
  • 155x235x0 mm.
  • Vikt:
  • 955 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 19. december 2024
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025

Beskrivning av Food Materials Science

This book describes the science and procedure behind the materials in foods that impart their desirable properties. The book can serve as a text in a course in food materials science at the senior or graduate level or as a supplemental text in an advanced food technology course.

Användarnas betyg av Food Materials Science



Hitta liknande böcker
Boken Food Materials Science finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.