Marknadens största urval
Snabb leverans

Food Hydrocolloids

Om Food Hydrocolloids

First Published in 1982, this three-volume set explores the value of hydrocolloids in food. Carefully compiled and filled with a vast repertoire of notes, diagrams, and references this book serves as a useful reference for dieticians and other practitioners in their respective fields.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780367258986
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 248
  • Utgiven:
  • 30. juni 2021
  • Mått:
  • 178x254x0 mm.
  • Vikt:
  • 449 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 27. december 2024
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025

Beskrivning av Food Hydrocolloids

First Published in 1982, this three-volume set explores the value of hydrocolloids in food. Carefully compiled and filled with a vast repertoire of notes, diagrams, and references this book serves as a useful reference for dieticians and other practitioners in their respective fields.

Användarnas betyg av Food Hydrocolloids



Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.