Marknadens största urval
Snabb leverans

Food Hydrocolloids

Om Food Hydrocolloids

First Published in 1982, this three-volume set explores the value of hydrocolloids in food. Carefully compiled and filled with a vast repertoire of notes, diagrams, and references this book serves as a useful reference for dieticians and other practitioners in their respective fields.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780367258894
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 200
  • Utgiven:
  • 27. februari 2021
  • Mått:
  • 178x254x0 mm.
  • Vikt:
  • 385 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 27. december 2024
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025

Beskrivning av Food Hydrocolloids

First Published in 1982, this three-volume set explores the value of hydrocolloids in food. Carefully compiled and filled with a vast repertoire of notes, diagrams, and references this book serves as a useful reference for dieticians and other practitioners in their respective fields.

Användarnas betyg av Food Hydrocolloids



Hitta liknande böcker
Boken Food Hydrocolloids finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.