Marknadens största urval
Snabb leverans

Food Flavours

- Biology and Chemistry

Om Food Flavours

An invaluable source for students in all areas of food science, as well as in biological, organic and analytical chemistry and a good addition to any food technologist's bookshelf.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780854045389
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 176
  • Utgiven:
  • 28. februari 1997
  • Mått:
  • 144x216x10 mm.
  • Vikt:
  • 226 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 18. december 2024
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025

Beskrivning av Food Flavours

An invaluable source for students in all areas of food science, as well as in biological, organic and analytical chemistry and a good addition to any food technologist's bookshelf.

Användarnas betyg av Food Flavours



Hitta liknande böcker
Boken Food Flavours finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.