Marknadens största urval
Snabb leverans

Food Engineering Interfaces

Om Food Engineering Interfaces

The International Conference on Food Engineering is held every four years and draws global participation. The goal is to explore how food engineers are integrating developments in the basic sciences of physics and chemistry, nutrition, informatics, material sciences, genomics (and other -omics), quality and safety, consumer behavior and gastronomy.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781461427872
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 694
  • Utgiven:
  • 31. januari 2013
  • Utgåva:
  • 2011
  • Mått:
  • 155x235x36 mm.
  • Vikt:
  • 1074 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 19. december 2024
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025

Beskrivning av Food Engineering Interfaces

The International Conference on Food Engineering is held every four years and draws global participation. The goal is to explore how food engineers are integrating developments in the basic sciences of physics and chemistry, nutrition, informatics, material sciences, genomics (and other -omics), quality and safety, consumer behavior and gastronomy.

Användarnas betyg av Food Engineering Interfaces



Hitta liknande böcker
Boken Food Engineering Interfaces finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.