Marknadens största urval
Snabb leverans

Food Antioxidants

- Technological: Toxicological and Health Perspectives

Om Food Antioxidants

Covers toxicological, technological, and nutritional developments in both natural and synthetic antioxidants used in the food industry. This book explores the sources of antioxidants, antioxidant classification, synergism, degradation in food systems, and techniques for identification.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780824793517
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 504
  • Utgiven:
  • 24. oktober 1995
  • Mått:
  • 152x229x0 mm.
  • Vikt:
  • 862 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 10. oktober 2025

Beskrivning av Food Antioxidants

Covers toxicological, technological, and nutritional developments in both natural and synthetic antioxidants used in the food industry. This book explores the sources of antioxidants, antioxidant classification, synergism, degradation in food systems, and techniques for identification.

Användarnas betyg av Food Antioxidants



Hitta liknande böcker
Boken Food Antioxidants finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.