Marknadens största urval
Snabb leverans

Food Analysis and Preservation

- Current Research Topics

Om Food Analysis and Preservation

Focuses on specific subjects in food analysis and preservation studies at the Laboratory of Food Chemistry and Technology at the University Ioannina, Greece. This book provides information regarding food substances, toxicology, nutritional physiology, microbiology, and more.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781926895079
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 214
  • Utgiven:
  • 23. juli 2012
  • Mått:
  • 159x240x16 mm.
  • Vikt:
  • 450 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 9. september 2025

Beskrivning av Food Analysis and Preservation

Focuses on specific subjects in food analysis and preservation studies at the Laboratory of Food Chemistry and Technology at the University Ioannina, Greece. This book provides information regarding food substances, toxicology, nutritional physiology, microbiology, and more.

Användarnas betyg av Food Analysis and Preservation



Hitta liknande böcker
Boken Food Analysis and Preservation finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.