Marknadens största urval
Snabb leverans

Flavor Chemistry of Ethnic Foods

Om Flavor Chemistry of Ethnic Foods

Ethnic and international foods have gradually been integrated into the daily diet in North America. However, the existing literature of flavor characteristics and chemistry of such foods remains fragmentary and diverse. This book presents a summary of the current status of knowledge in this area.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780306461248
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 272
  • Utgiven:
  • 30. juni 1999
  • Utgåva:
  • 1999
  • Mått:
  • 178x254x18 mm.
  • Vikt:
  • 1670 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 19. december 2024
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025

Beskrivning av Flavor Chemistry of Ethnic Foods

Ethnic and international foods have gradually been integrated into the daily diet in North America. However, the existing literature of flavor characteristics and chemistry of such foods remains fragmentary and diverse. This book presents a summary of the current status of knowledge in this area.

Användarnas betyg av Flavor Chemistry of Ethnic Foods



Hitta liknande böcker
Boken Flavor Chemistry of Ethnic Foods finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.