Marknadens största urval
Snabb leverans

Fermented Foods, Part I

- Biochemistry and Biotechnology

Om Fermented Foods, Part I

As part one of a three volume series, this book discusses the biochemical and biotechnological applications of fermented foods involving acetic acid bacteria, lactic acid bacteria, ethanolic yeasts and fungi in accelerating the many and variable functional factors in fermented foods. The book will delve in-depth into the biochemical and biotechn

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780367737450
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 400
  • Utgiven:
  • 18. december 2020
  • Mått:
  • 156x234x0 mm.
  • Vikt:
  • 453 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 19. december 2024
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025

Beskrivning av Fermented Foods, Part I

As part one of a three volume series, this book discusses the biochemical and biotechnological applications of fermented foods involving acetic acid bacteria, lactic acid bacteria, ethanolic yeasts and fungi in accelerating the many and variable functional factors in fermented foods. The book will delve in-depth into the biochemical and biotechn

Användarnas betyg av Fermented Foods, Part I



Hitta liknande böcker
Boken Fermented Foods, Part I finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.