Marknadens största urval
Snabb leverans

Feeding France

- New Sciences of Food, 1760-1815

Om Feeding France

Feeding France offers the first comprehensive study of France's industrial food industry in the decades surrounding the French Revolution. Complementing histories of gastronomy and the restaurant, this book rewrites the history of the French relationship with food to show that chemistry, industrialisation and the politics of consumption were intimately intertwined.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781107031050
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 428
  • Utgiven:
  • 20. maj 2014
  • Mått:
  • 153x235x28 mm.
  • Vikt:
  • 742 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 23. december 2024
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025

Beskrivning av Feeding France

Feeding France offers the first comprehensive study of France's industrial food industry in the decades surrounding the French Revolution. Complementing histories of gastronomy and the restaurant, this book rewrites the history of the French relationship with food to show that chemistry, industrialisation and the politics of consumption were intimately intertwined.

Användarnas betyg av Feeding France



Hitta liknande böcker
Boken Feeding France finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.