Marknadens största urval
Snabb leverans

Enzyme Inactivation in Food Processing

Om Enzyme Inactivation in Food Processing

Explores new technologies for the inactivation of enzymes in the design and preservation of food through advanced technologies, including nutraceutical-based functional foods, specific foods for gut-microbiodata, omega-3 fatty acids to fortify food products, characteristics of dairy-based dry powders, and more.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781774911600
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 532
  • Utgiven:
  • 4. augusti 2023
  • Mått:
  • 156x234x0 mm.
  • Vikt:
  • 1210 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 30. december 2024
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025

Beskrivning av Enzyme Inactivation in Food Processing

Explores new technologies for the inactivation of enzymes in the design and preservation of food through advanced technologies, including nutraceutical-based functional foods, specific foods for gut-microbiodata, omega-3 fatty acids to fortify food products, characteristics of dairy-based dry powders, and more.

Användarnas betyg av Enzyme Inactivation in Food Processing



Hitta liknande böcker
Boken Enzyme Inactivation in Food Processing finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.