Marknadens största urval
Snabb leverans

Emerging Thermal and Nonthermal Technologies in Food Processing

Om Emerging Thermal and Nonthermal Technologies in Food Processing

This new volume, Emerging Thermal and Nonthermal Technologies in Food Processing, provides a comprehensive overview of thermal and nonthermal processing of food with new and innovative technologies.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781771888318
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 290
  • Utgiven:
  • 8. juni 2020
  • Mått:
  • 152x229x0 mm.
  • Vikt:
  • 725 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 1. september 2025

Beskrivning av Emerging Thermal and Nonthermal Technologies in Food Processing

This new volume, Emerging Thermal and Nonthermal Technologies in Food Processing, provides a comprehensive overview of thermal and nonthermal processing of food with new and innovative technologies.

Användarnas betyg av Emerging Thermal and Nonthermal Technologies in Food Processing



Hitta liknande böcker
Boken Emerging Thermal and Nonthermal Technologies in Food Processing finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.