Marknadens största urval
Snabb leverans

Emerging Technologies in Food Science

Om Emerging Technologies in Food Science

This book provides a comprehensive review of recent innovations in food science that are being used to tackle the challenges of food safety, nutritional security and sustainability.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9789811525582
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 287
  • Utgiven:
  • 3. juni 2021
  • Utgåva:
  • 12020
  • Mått:
  • 155x235x0 mm.
  • Vikt:
  • 492 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 7. oktober 2025

Beskrivning av Emerging Technologies in Food Science

This book provides a comprehensive review of recent innovations in food science that are being used to tackle the challenges of food safety, nutritional security and sustainability.

Användarnas betyg av Emerging Technologies in Food Science



Hitta liknande böcker
Boken Emerging Technologies in Food Science finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.