Marknadens största urval
Snabb leverans

Edible Identities: Food as Cultural Heritage

Om Edible Identities: Food as Cultural Heritage

Bringing together cultural anthropologists, archaeologists, historians and other scholars of food and heritage, this volume closely examines the ways in which the cultivation, preparation, and consumption of food is used to create identity claims of 'cultural heritage' on local, regional, national and international scales.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781409442639
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 252
  • Utgiven:
  • 28. augusti 2014
  • Mått:
  • 159x243x22 mm.
  • Vikt:
  • 604 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 18. december 2024
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025

Beskrivning av Edible Identities: Food as Cultural Heritage

Bringing together cultural anthropologists, archaeologists, historians and other scholars of food and heritage, this volume closely examines the ways in which the cultivation, preparation, and consumption of food is used to create identity claims of 'cultural heritage' on local, regional, national and international scales.

Användarnas betyg av Edible Identities: Food as Cultural Heritage



Hitta liknande böcker
Boken Edible Identities: Food as Cultural Heritage finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.