Marknadens största urval
Snabb leverans

Culinary Educators' Teaching Tools & Tips

Om Culinary Educators' Teaching Tools & Tips

A comprehensive resource for both new and 'seasoned' culinary arts, food service, and hospitality instructors. The book serves as a valuable source of information for secondary and post-secondary culinary educators filled with specific, concrete, and achievable lab and classroom teaching techniques.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781465243980
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 200
  • Utgiven:
  • 6. juni 2014
  • Utgåva:
  • Mått:
  • 234x190x17 mm.
  • Vikt:
  • 390 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 19. december 2024
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025

Beskrivning av Culinary Educators' Teaching Tools & Tips

A comprehensive resource for both new and 'seasoned' culinary arts, food service, and hospitality instructors. The book serves as a valuable source of information for secondary and post-secondary culinary educators filled with specific, concrete, and achievable lab and classroom teaching techniques.

Användarnas betyg av Culinary Educators' Teaching Tools & Tips



Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.