Marknadens största urval
Snabb leverans

CRC Handbook of Foodborne Diseases of Biological Origin

Om CRC Handbook of Foodborne Diseases of Biological Origin

First published in 1983: This handbook provides an overview of different biological agents and important toxins that may cause diseases on ingestion with food or water.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780367246709
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 518
  • Utgiven:
  • 27. februari 2021
  • Mått:
  • 178x254x0 mm.
  • Vikt:
  • 453 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 27. december 2024
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025

Beskrivning av CRC Handbook of Foodborne Diseases of Biological Origin

First published in 1983: This handbook provides an overview of different biological agents and important toxins that may cause diseases on ingestion with food or water.

Användarnas betyg av CRC Handbook of Foodborne Diseases of Biological Origin



Hitta liknande böcker
Boken CRC Handbook of Foodborne Diseases of Biological Origin finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.