Marknadens största urval
Snabb leverans

Cooking on the Bone

Om Cooking on the Bone

We've sacrificed flavour for speed and convenience, forgetting how bones can enhance the taste, texture and presentation of meat, poultry and fish think of a rack of lamb, T-bone steak, ham hock, leg of pork or skate wings.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781906502201
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 272
  • Utgiven:
  • 29. april 2008
  • Mått:
  • 223x256x20 mm.
  • Vikt:
  • 1028 g.
Leveranstid: Okänt - saknas för närvarande

Beskrivning av Cooking on the Bone

We've sacrificed flavour for speed and convenience, forgetting how bones can enhance the taste, texture and presentation of meat, poultry and fish think of a rack of lamb, T-bone steak, ham hock, leg of pork or skate wings.

Användarnas betyg av Cooking on the Bone



Hitta liknande böcker
Boken Cooking on the Bone finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.