Marknadens största urval
Snabb leverans

Concepts of Small-scale Food Processing

Om Concepts of Small-scale Food Processing

Providing detailed information on key areas of post-harvest technologies, this book is written with small-scale processors and entrepreneurs in food processing in mind.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781788018401
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 450
  • Utgiven:
  • 8. februari 2021
  • Mått:
  • 240x164x35 mm.
  • Vikt:
  • 840 g.
Leveranstid: Okänt - saknas för närvarande
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025

Beskrivning av Concepts of Small-scale Food Processing

Providing detailed information on key areas of post-harvest technologies, this book is written with small-scale processors and entrepreneurs in food processing in mind.

Användarnas betyg av Concepts of Small-scale Food Processing



Hitta liknande böcker
Boken Concepts of Small-scale Food Processing finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.