Marknadens största urval
Snabb leverans

Cheese and Microbes

Om Cheese and Microbes

Over the past decade, there has been explosive growth in the U.S. artisan cheese industry. The availability of artisan cheeses, made using traditional practices, has ignited renewed consumer interest in cheese making and cheese consumption.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781555815868
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 300
  • Utgiven:
  • 1. april 2014
  • Mått:
  • 178x257x23 mm.
  • Vikt:
  • 998 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 27. december 2024
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025

Beskrivning av Cheese and Microbes

Over the past decade, there has been explosive growth in the U.S. artisan cheese industry. The availability of artisan cheeses, made using traditional practices, has ignited renewed consumer interest in cheese making and cheese consumption.

Användarnas betyg av Cheese and Microbes



Hitta liknande böcker
Boken Cheese and Microbes finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.