Marknadens största urval
Snabb leverans

Biopolymers in Food Colloids: Thermodynamics and Molecular Interactions

Om Biopolymers in Food Colloids: Thermodynamics and Molecular Interactions

The book provides a link between the physical chemistry and self-assembly of biopolymer-based dispersed systems and the increasing requirement of the food technologist to use modern colloid science in product formulation.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9789004171862
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 372
  • Utgiven:
  • 13. januari 2010
  • Mått:
  • 152x235x26 mm.
  • Vikt:
  • 678 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 17. december 2024

Beskrivning av Biopolymers in Food Colloids: Thermodynamics and Molecular Interactions

The book provides a link between the physical chemistry and self-assembly of biopolymer-based dispersed systems and the increasing requirement of the food technologist to use modern colloid science in product formulation.

Användarnas betyg av Biopolymers in Food Colloids: Thermodynamics and Molecular Interactions



Hitta liknande böcker
Boken Biopolymers in Food Colloids: Thermodynamics and Molecular Interactions finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.