Marknadens största urval
Snabb leverans

Bacteria in Milk and Its Products: Designed for the Use of Students in Dairying and for All Others Concerned in the Handling of Milk, Butter or Cheese (Classic Reprint)

  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781333517946
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 336
  • Utgiven:
  • 21. april 2018
  • Mått:
  • 152x229x0 mm.
  • Vikt:
  • 492 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 21. augusti 2025

Användarnas betyg av Bacteria in Milk and Its Products: Designed for the Use of Students in Dairying and for All Others Concerned in the Handling of Milk, Butter or Cheese (Classic Reprint)



Hitta liknande böcker
Boken Bacteria in Milk and Its Products: Designed for the Use of Students in Dairying and for All Others Concerned in the Handling of Milk, Butter or Cheese (Classic Reprint) finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.