Marknadens största urval
Snabb leverans

Analytical Chemistry Of Foods

Om Analytical Chemistry Of Foods

This book describes all the most common food analytical procedures in a clear and logical way. International Standard Organization (ISO) methods are distilled and covered, where appropriate, in a manner which allows for ease of use where absolute measurements are not required.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780834212985
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 178
  • Utgiven:
  • 31. december 1998
  • Mått:
  • 189x247x10 mm.
  • Vikt:
  • 376 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 24. december 2024
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025

Beskrivning av Analytical Chemistry Of Foods

This book describes all the most common food analytical procedures in a clear and logical way. International Standard Organization (ISO) methods are distilled and covered, where appropriate, in a manner which allows for ease of use where absolute measurements are not required.

Användarnas betyg av Analytical Chemistry Of Foods



Hitta liknande böcker
Boken Analytical Chemistry Of Foods finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.