Marknadens största urval
Snabb leverans

Akelare

- New Basque Cuisine

Om Akelare

After nearly forty years, Pedro Subijana, the three star Michelin chef and his world-famous restaurant, Akelare, are at the forefront of the New Basque Cuisine, championed in the 1970s by Juan Mari Arzak. Here in this visually stunning production you will find some of the culinary creations of Subijana from the last ten years.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781910690451
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 240
  • Utgiven:
  • 22. september 2017
  • Mått:
  • 266x258x25 mm.
  • Vikt:
  • 1390 g.
  I lager
Leveranstid: 4-7 vardagar
Förväntad leverans: 3. december 2024

Beskrivning av Akelare

After nearly forty years, Pedro Subijana, the three star Michelin chef and his world-famous restaurant, Akelare, are at the forefront of the New Basque Cuisine, championed in the 1970s by Juan Mari Arzak. Here in this visually stunning production you will find some of the culinary creations of Subijana from the last ten years.

Användarnas betyg av Akelare



Hitta liknande böcker
Boken Akelare finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.