Marknadens största urval
Snabb leverans

Agriculture for Improved Nutrition

- Seizing the Momentum

Om Agriculture for Improved Nutrition

This book reviews research findings, results from on-the-ground programmes, and policy experiences over the past 10 years. It examines the direct and indirect effects of agriculture on nutrition, from biodiversity and crop fortification to programme evaluation and the impact of agricultural policies on consumers' choices and actions.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781786399311
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 232
  • Utgiven:
  • 29. januari 2019
  • Mått:
  • 250x177x19 mm.
  • Vikt:
  • 736 g.
Leveranstid: Okänt - saknas för närvarande
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025

Beskrivning av Agriculture for Improved Nutrition

This book reviews research findings, results from on-the-ground programmes, and policy experiences over the past 10 years. It examines the direct and indirect effects of agriculture on nutrition, from biodiversity and crop fortification to programme evaluation and the impact of agricultural policies on consumers' choices and actions.

Användarnas betyg av Agriculture for Improved Nutrition



Hitta liknande böcker
Boken Agriculture for Improved Nutrition finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.