Marknadens största urval
Snabb leverans

Advances in Microbial Fermentation Processes

Om Advances in Microbial Fermentation Processes

This book covedered high-quality contributions (original research articles or review papers) providing a picture on innovations in microbial fermentative processes, including improvements of quality/safety of fermented foods and beverages, production of high added-values products, and valorization/recovery of agro-food wastes.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9783036540092
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 220
  • Utgiven:
  • 23. maj 2022
  • Mått:
  • 175x19x250 mm.
  • Vikt:
  • 752 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 29. augusti 2025

Beskrivning av Advances in Microbial Fermentation Processes

This book covedered high-quality contributions (original research articles or review papers) providing a picture on innovations in microbial fermentative processes, including improvements of quality/safety of fermented foods and beverages, production of high added-values products, and valorization/recovery of agro-food wastes.

Användarnas betyg av Advances in Microbial Fermentation Processes



Hitta liknande böcker
Boken Advances in Microbial Fermentation Processes finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.