Marknadens största urval
Snabb leverans

Advances in Food Process Engineering

Om Advances in Food Process Engineering

Discusses new food processing methods, exploring the principles, benefits, and techniques used; developments and applications of ultrasonication; supercritical fluid extraction and supercritical fluid chromatography; advanced drying and dehydration technologies; and encapsulation methods as tools in the processing of food.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781774911143
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 340
  • Utgiven:
  • 4. maj 2023
  • Mått:
  • 241x163x23 mm.
  • Vikt:
  • 736 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 30. december 2024
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025

Beskrivning av Advances in Food Process Engineering

Discusses new food processing methods, exploring the principles, benefits, and techniques used; developments and applications of ultrasonication; supercritical fluid extraction and supercritical fluid chromatography; advanced drying and dehydration technologies; and encapsulation methods as tools in the processing of food.

Användarnas betyg av Advances in Food Process Engineering



Hitta liknande böcker
Boken Advances in Food Process Engineering finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.