Marknadens största urval
Snabb leverans

Advanced Research Methods in Food Processing Technologies

Om Advanced Research Methods in Food Processing Technologies

Presents new research on advanced technologies for food processing, discussing cold plasma, ultrasound processing, thermosonication, microwave processing, high-pressure processing, electrospinning technology, encapsulation techniques, 3D food printing, ELISA in food authentication, nanotechnology in food processing, etc.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781774913482
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 438
  • Utgiven:
  • 6. februari 2024
  • Mått:
  • 156x234x0 mm.
  • Vikt:
  • 1029 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 27. december 2024
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025

Beskrivning av Advanced Research Methods in Food Processing Technologies

Presents new research on advanced technologies for food processing, discussing cold plasma, ultrasound processing, thermosonication, microwave processing, high-pressure processing, electrospinning technology, encapsulation techniques, 3D food printing, ELISA in food authentication, nanotechnology in food processing, etc.

Användarnas betyg av Advanced Research Methods in Food Processing Technologies



Hitta liknande böcker
Boken Advanced Research Methods in Food Processing Technologies finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.