Marknadens största urval
Snabb leverans

Achieving Sustainable Production of Poultry Meat Volume 3

- Health and Welfare

Om Achieving Sustainable Production of Poultry Meat Volume 3

Health and welfare are major issues in poultry production. This collection reviews our understanding of bacterial, viral and other diseases affecting poultry and their effective management. It also discusses ways of managing poultry flocks to optimise their welfare from hatching to slaughter.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781786760722
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 350
  • Utgiven:
  • 31. augusti 2017
  • Mått:
  • 159x236x25 mm.
  • Vikt:
  • 684 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 24. december 2024
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025

Beskrivning av Achieving Sustainable Production of Poultry Meat Volume 3

Health and welfare are major issues in poultry production. This collection reviews our understanding of bacterial, viral and other diseases affecting poultry and their effective management. It also discusses ways of managing poultry flocks to optimise their welfare from hatching to slaughter.

Användarnas betyg av Achieving Sustainable Production of Poultry Meat Volume 3



Hitta liknande böcker
Boken Achieving Sustainable Production of Poultry Meat Volume 3 finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.