Marknadens största urval
Snabb leverans

A Glossary of Food Science and Technology

Om A Glossary of Food Science and Technology

Listing over 20,000 terms commonly used in food science, with their Chinese equivalents, this work is intended as a useful reference covering subjects such as biotechnology, environmental protection, organic and natural food nutrition.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9789629960926
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 804
  • Utgiven:
  • 31. mars 2004
  • Mått:
  • 229x155x40 mm.
  • Vikt:
  • 1162 g.
Leveranstid: Okänt - saknas för närvarande

Beskrivning av A Glossary of Food Science and Technology

Listing over 20,000 terms commonly used in food science, with their Chinese equivalents, this work is intended as a useful reference covering subjects such as biotechnology, environmental protection, organic and natural food nutrition.

Användarnas betyg av A Glossary of Food Science and Technology



Hitta liknande böcker
Boken A Glossary of Food Science and Technology finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.