Marknadens största urval
Snabb leverans

Mesquite Pods to Mezcal: 10,000 Years of Oaxacan Cuisines

Om Mesquite Pods to Mezcal: 10,000 Years of Oaxacan Cuisines

New case studies documenting ten thousand years of cuisines across the cultures of Oaxaca, Mexico, from the earliest gathered plants, such as guajes, to the contemporary production of tejate and its health implications.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781477327968
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 344
  • Utgiven:
  • 6. februari 2024
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 16. december 2024

Beskrivning av Mesquite Pods to Mezcal: 10,000 Years of Oaxacan Cuisines

New case studies documenting ten thousand years of cuisines across the cultures of Oaxaca, Mexico, from the earliest gathered plants, such as guajes, to the contemporary production of tejate and its health implications.

Användarnas betyg av Mesquite Pods to Mezcal: 10,000 Years of Oaxacan Cuisines



Hitta liknande böcker
Boken Mesquite Pods to Mezcal: 10,000 Years of Oaxacan Cuisines finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.